_MG_9338

El passat dissabte 21 va ser especial,  ja que el GMM va celebrar el LOKALITZA’T juntament amb tots els altres caus i esplais d’Esplac (Federació d’Esplais Catalans a la qual el nostre esplai hi està adherida).

Com bé sabeu, s’organitza cada any una trobada de tots els esplais d’Esplac de Barcelona amb un mateix objectiu:

Reivindicar a les institucions la necessitat d’espais on poder fer esplai

La raó és la falta de locals (o locals en condicions) que molts esplais no tenen. De fet, dels tres esplais que es troben a Gràcia, el GMM és l’únic que actualment disposa d’un local en condicions i es per això que amb els infants hem començat a treballar la empatia per a recolzar que els altres esplais també tenen dret a tenir un espai que ens sentim com a nostre.

Trobem doncs, essencial participar-hi.

L’acte es va iniciar a les 15.30h a l’entrada del Parc de la Ciutadella de Lluís Companys  ja que allà es van desenvolupar un seguit d’activitats amb els altres infants dels altres esplais, separats i separades per edats. Cap a les 18:00h, vam fer una breu manifestació des del parc fins al monument d’Arc de Triomf com s’observa a les fotografies.

Finalment el GMM ens vam reunir en rotllana tot berenant i fent unes danses de palmeres que van finalitzar l’acte amb un gran somriure!

_MG_9385 _MG_9386 _MG_9388 _MG_9393 _MG_9396

Fotografies per Mar Badal©