Aquest dissabte 17 de Desembre va tenir lloc el famós esplai de Nadal!!
Enguany, les galeries MaMo havien patit un robatori i, per aquest motiu, diversos quadres es trobaven desapareguts. Des de les seccions més petites fins les més grans, passant per les famílies i el grup de monis, el GMM va mostrar la seva cara més creativa i teatral amb un seguit d’espectacles d’allò més originals. Aquests estaven inspirats en diversos quadres, com “Las Meninas”, “La nit estrellada”, “L’últim sopar”,… entre molts d’altres. 
I, per si no n’havíem tingut prou, la vetllada es va concloure amb el famós berenar nadalenc, on vam recuperar forces després de l’emoció i tensió viscuda durant les obres de teatre. A  més, gràcies a les bones intencions del lladre, aquest any la sala GMM estava guarnida amb els quadres que havien desaparegut de l’exposició! 
Com sempre, des de l’equip de monis vam estar encantadíssims de gaudir de la implicació de les famílies i de poguer veure’ns les cares per desitjar-nos unes bones festes.
img-20161217-wa0026
Així doncs, el GMM s’ha acomiadat de l’any 2016 amb aquest últim esplai, i estem segurs que el que vindrà serà igual d’especial!

MOLT BON NADAL A TOTHOM I ENS VEIEM EL 14 DE GENER!!!!!!! 

captura-de-pantalla-2016-12-19-a-les-11-15-00