Obriu totes les agendes, perquè el dia 18 teniu una cita a Plaça del Nord!!  L’Esplai GMM celebrem la #Multada !!  

Però… què és la Multada?

Fa 3 anys, l’Esplai GMM vam celebrar el nostre 75è aniversari. En motiu d’aquesta fita tan especial, vam organitzar durant tot el dia diverses activitats obertes als infants, joves, famílies, veïns i veïnes del barri de Gràcia com una forma de visibilitzar la tasca social i educativa que duem a terme.
La jornada va acabar amb un concert a la Plaça del Nord pel qual teníem permís fins la 1 de la matinada. Just abans d’aquesta hora, 8 furgons de la Guàrdia Urbana van rodejar la plaça. Passats uns mesos l’esplai GMM vam rebre una multa per a, segons ells, finalitzar l’acte més tard de l’hora acordada.
Els monitors i les monitores vam estar lluitant per aconseguir la retirada de la multa que consideràvem -i seguim considerant- injusta. Però finalment, la vam haver de pagar en contra de la nostra voluntat.

I… Què farem?

Per reivindicar doncs aquesta causa, farem allò que millor sabem fer: sortir a la plaça, organitzar activitats i tallers durant el dia, celebrar un dinar de germanor, fer esplai al carrer i omplir el barri amb una tabalada i molta música…

Ens ve molt de gust convidar-vos a gaudir d’aquest dia tan important per a l’Esplai GMM!

Cartell multada activitats dia

Us demanem el vostre suport per gaudir plegades d’una jornada reivindicativa i festiva!! Us esperem al dinar de germanor i a la lectura del manifest a les 19h a Plaça de la Vila on s’iniciarà la tabalada que ens portarà fins a Nord on hi haurà música per no parar de ballar!

16992215_10210689769418323_7581073573848891172_o

Recuperem l’espai públic per fer cohesió social i teixir xarxa de barri!

Us adjuntem els dos PROGRAMES de la jornada, un amb les activitats diürnes, i l’altre, amb els pds que animaran la festa de la nit!