Els i Les Monis

Aina Capdevila
Aina Capdevila
Hola! Sóc l’Aina, tinc 21 anys i estudio medicina a Sant Pau. Aquest és el meu quart any de monitora. M’agrada el guacamole, Delafé y las Flores Azules, conèixer noves cultures i els dies de sol.
Àlex Molera
Àlex Molera
Tinc 20 anys,  he estudiat producció de projectes audiovisuals i espectacles a l’escola Sarrià-Sant Ignasi i actualment estic fent un curs de realització de cinema i tele a l’EMAV. Porto des dels 7 anys a l’esplai i aquest és el meu tercer any com a monitor i el segon com a responsable. M’agrada la fotografia, viatjar i riure.
Anna Butxaca
Anna Butxaca
Tinc 20 anys i estudio Publicitat i Relacions Públiques. Aquest és el meu tercer any de monitora i començo amb moltes ganes. M’agraden molt l’esport i el cinema.
Anna Puértolas
Anna Puértolas
Tinc 21 anys, estudio Educació Primària a Blanquerna. És el meu quart any com a monitora. A més, sóc entrenadora d’un equip de bàsquet de l’escola Turó del Cargol.
Ari Ghelardoni
Ari Ghelardoni
Hola! Sóc l’Ari i estic estudiant Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Comunicació Blanquerna. És el meu tercer any com a monitora i segueixo amb les mateixes ganes (o més) de tirar endavant aquest projecte. M’agrada molt ballar i empatitzar amb les persones.
Arnau Surroca
Arnau Surroca
Hola sóc l’Arnau Surroca, estic estudiant un grau d’integració social aquest és el meu tercer any de monitor però també havia format part de l’esplai com ha nen. M’agrada molt la música, tocar la guitarra i cantar.
Carla Velasco
Carla Velasco
Tinc 23 anys i he estudiat Biologia Ambiental a l’UAB. M’agrada el futbol, descobrir llocs, l’olor del bosc després de la tempesta i veure la felicitat als ulls d’un infant.
Clara Padró
Clara Padró
Em dic Clara Padró, tinc 20 anys i des dels 7 que estic a l’esplai. Aquest serà el meu tercer any com a monitora i continuo amb moltes ganes i il·lusió. A més, estudio Educació Infantil a la UAB. M’agraden molt els infants petits, la música, la pasta, el sol i sobretot riure.
Iris Achaerandio
Iris Achaerandio
Tinc 23 anys i aquest és el meu sisè any de monitora.M’encanta el formatge brie, viatjar, riure, ballar i les persones. M’apassionen els infants ja que són els que millor entenen la meva bogeria!
Judit March
Judit March
Em dic Judit, és el meu tercer any de monitora i porto tota la vida a l’esplai. Estic estudiant Producció d’Audiovisuals i m’encanta passar el meu temps lliure amb els infants del GMM!
Laia March
Laia March
Tinc 23 anys i estudio disseny gràfic a l’Escola Superior d’art i disseny Llotja. Aquest és el meu 5è any com a monitora a l’esplai i com si fos el primer doncs treballar amb infants és una cosa que m’omple molt i m’encanta.
Lluc Olmo
Lluc Olmo
Tinc 21 anys i estudio Biotecnologia a la Universitat Autònoma. És el meu quart any com a monitor, jugo a bàsquet i m’agrada que plogui!
Mar Badal
Mar Badal
Tinc 21 anys, m’agrada fer moltes coses i l’esplai sempre ha sigut un projecte més a la meva vida. Aquest, és el meu quart any de monitora i les meves tres passions són la fotografia, la dansa i els infants.
Marta Muñoz
Marta Muñoz
Bones! Estudio Ciéncies Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra i un grau superior d’integració social. Aquest és el meu tercer any de monitora, continuant amb unes ganes que no paren de créixer. M’agrada la música i fer sempre que puc alguna escapadeta per desconnectar.
Nil Rovira
Nil Rovira
Em dic Nil Rovira, aquest és el meu quart any com a monitor però ja havia format part de l’esplai com a nen. Estudio Fisioteràpia i m’agrada molt nedar i caminar (camins plans més que muntanyes altes).
Núria Roca
Núria Roca
Hola!! Sóc la Núria i aquest és el meu cinquè any de monitora al GMM, on també vaig viure experiències com a nena. M’ho passo molt bé ballant i viatjant. Estudio Humanitats i estic interessada en el món de la cultura.
Núria Roura
Núria Roura
Tinc 22 anys i porto cinc anys de monitora. Estudio Comunicació Audiovisual. M’encanta l’hummus, el cine i, sobretot, riure i passar-ho molt bé amb els infants!
Oriol Careta
Oriol Careta
 Tinc 23 anys i he estudiat Ciències Biomèdiques i Immunologia Avançada a la Universitat de Barcelona. Aquest és el meu sisè any com a monitor al GMM, on hi participo des que hi vaig entrar com a nen. M’agrada l’esport, la música i dir tonteries!
Pau Guilleumes
Pau Guilleumes
Sóc el Pau, tinc 22 anys i estudio enginyeria en tecnologies aeroespacials. Aquest és el meu cinquè any com a monitor. M’agrada viatjar, la sensació de vertigen i la de velocitat, riure molt per coses molt estúpides i fer la migdiada al sol, tot i que m’agradaria poder-la fer més sovint.

Segons una opinió generalitzada entre monis, famílies i infants de totes les edats, faig força millor de monitor que un tal Eduard, que pel que es comenta no és massa guapo (jo no l’he vist quasi mai perquè no surt gaire de casa, el pobre)

Júlia Rosselló
Júlia Rosselló
Em dic Júlia Roselló i estudio enginyeria química, a més també estic cursant l’últim curs al conservatori de Barcelona de Violí. M’agrada muntar a cavall, esquiar, nedar i caminar per la muntanya. És el meu segon any com a monitora i estic molt motivada!

Mar Garro
Mar Garro
Tinc 19 anys i estudio Comunicació Audiovisual, fent de la meva passió per la fotografia, la música i el cinema els meus estudis. Tot i portar gairebé 11 anys a l’esplai, aquest és el segon com a monitora. Comencem amb il·lusió i molta motivació!!

Berta Pomé
Berta Pomé
Hola! Sóc estudiant del segon any d’infermeria. M’agrada estar amb gent, riure, desconnectar amb la meva música i, sobretot, sortir de la ciutat!

Clara Muntanyola
Clara Muntanyola
Tinc 19 anys i estudio Publicitat i Relacions Públiques. És el meu segon any com a monitora i m’agrada molt dibuixar i l’esport.

Gemma Ramírez
Gemma Ramírez
Hola!! Sóc la Gemma, aquest és el meu primer any de moni i començo molt motivada!!  Estudio Mates a la UB. M’encanta fer riure la gent i explicar acudits:  “Com va anar l’obra de teatre? Va ser cara, l’entrada?” “No, va ser creu”.

Eduard Juanola
Eduard Juanola
Jo sóc l’Eduard Juanola. Porto ja 17 anys al GMM, i us puc dir que això de l’esplai és de les millors experiències possible. Com a monitor he estat 6 anys, i ara ja em trobo al meu últim curs, però les meves ganes per tirar endavant el projecte segueixen molt vives.  Estic acabant el grau de Medicina, i sóc un aficionat a la cuina.

Estic molt bo, sóc el que faig millor de monitor i serveixo de referència per les noves generacions de monitors.

.

Èric Menéndez
Èric Menéndez
 Hola em dic Èric Menéndez i estudio Farmàcia, les meves tres aficions són el rugbi, els infants i els somriures. És el primer any que faig de monitor.

Noemí Rovira
Noemí Rovira
Sóc la Noe (Noemí) sóc estudiant de medicina de la UAB. M’agrada molt la música, toco la guitarra i m’encanta l’esplai! A més, tinc moltes inquietuds polítiques i socials i m’agrada l’esport.

Paula Martínez
Paula Martínez
Sóc la Paula, tinc 18 anys i estic estudiant Psicologia. És el meu primer any com a monitora i m’agrada llegir i escoltar música.

.