Els monitors que han passat pel GMM

Andreu Queralt
Andreu Queralt
Sempre he pensat que passar per l’esplai ens diferencia de la resta de persones. La gent que hem tingut la sort de gaudir de les increïbles experiències que nomes et poden passar al GMM tenim uns valors diferents als de la societat actual.
Jo personalment, he viscut moments i conegut gent que no se m’esborraran mai de la memòria. He après a respectar, compartir, conviure i a debatre més que a l’escola. I és per això que agraeixo molt que als 7 anys els meus pares decidissin apuntar-me a l’esplai. Perquè m’ha marcat com a persona. Sense el GMM jo ara mateix no seria qui sóc. Ser monitor és del millor que he fet a la meva vida, i encara que em poguessin dir boig per perdre-hi tant de temps de manera voluntària, no ho canviaria per res.
Estic molt orgullós d’haver estat ni més ni menys que 16 anys a l’esplai GMM, de tot el que hi he aportat i, sobretot, del que m’ha aportat a mi.

I G, i M, i GMM!

Arnau Frago
Arnau Frago
Cuack!

Borja Barrera
Borja Barrera
De la generació del 93, la meva família va decidir que necessitava alguna cosa més que l’escola per aprendre a compartir. Diria que van escollir un lloc adequat per fer-me conscient, amb el pas del temps, que la unió fa la força, que el debat enriqueix i que al món hi ha moltíssimes coses per millorar. Després dels meus anys com a infant i jove, vaig ser monitor durant tres anys, una experiència que tothom hauria de viure alguna vegada a la vida!

Gerard Casadevall
Gerard Casadevall
Des dels 7 anys a Anxenetes i fins els 21 com a monitor d’Ardits van ser molts anys vinculat directament amb el GMM. Ara ja fa temps que n’estic més distant però sovint vaig trobant tot el que em va deixar marcat, les experiències, els sentiments, l’amor per la naturalesa, el companyerisme, gran part dels amics…. i que carai, prou de cursileries i de textos que queden bé, també vaig aprendre a fer el cabra i convertir-me en l’etern nen que sempre intento portar dins. El canvi de nen a monitor va ser traumàtic, de ser el vigilat a ser el vigilant, tot i que al final vaig preferir agafar la figura de guàrdia i així de tant en tant poder seguir fent la cabreta amb els nens i nenes.

Bé doncs res que el GMM sempre formara part de mi i de molt més.

Marcel Pasqual
Marcel Pasqual
L’esplai és com bufar una brasa encesa guardada dins la certesa de cadascú.

Maria Bosser
Maria Bosser
Quan vaig entrar al GMM a anxanetes petits no em podia ni imaginar com d’important seria aquell moment per mi. Els 13 anys que he format part de l’esplai, des de 2002 fins el 2015, han marcat una part importantíssima de qui sóc i no ho canviaria per res. Els valors que s’aprenen amb les dinàmiques, assemblees i la convivència amb un grup de gent són bàsics per fomentar l’esperit crític, el sentit comú, l’empatia i, en general, canviar la societat cap a millor mica en mica.

Tot i haver deixat de ser monitora, mai deixaré de portar l’esplai dins meu. Sou molt grans!!

I G, i M, i G-M-M! 😀

Marina Martínez
Marina Martínez
9 anys de nena i 6 anys de monitora a l’Esplai GMM, quasi res oi? El pas per l’esplai m’ha confirmat la importància dels valors que s’hi transmeten i de com de necessari és l’enfoc social i crític que probablement no trobem dins l’educació formal. Agraeixo infinit que la meva familia m’hi portés i haver-ne format part. Ara des de fora miro amb il·lusió com no para de créixer i somric pensant que potser en tornaré a formar part en uns anys.

Marta Aragón
Marta Aragón
Hola! Em dic Marta Aragón i sóc ex-monitora de l’Espai GMM. He sigut monitora durant sis anys i els recordo amb molta il·lusió i felicitat. Estic molt contenta d’haver aportat el meu gra de sorra dins l’immens món de l’educació en el lleure. També sóc mestra d’Educació Física i entrenadora de Gimnàstica Rítmica. M’agrada molt l’esport, la muntanya i sortir amb els amics i amigues.
Visca el GMM!

Maria Ortells
Maria Ortells
El meu pas pel GMM, ha estat, i és, intermitent. Cinc anys dels quals vaig gaudir de ser anxaneta, grumet i breument ardit, em van regalar eines socials i uns amics i amigues que d’alguna manera han seguit formant part de mi. Gràcies a les voltes que fa la vida, vaig tornar a l’esplai per viure dos anys fantàstics com a monitora. El GMM és una experiència que a mi personalment m’ha donat un bagatge emocional increïble. Mai podré agrair prou la feina que han fet, fan i faran, l’equip de persones que han format, formen i formaran el GMM, des dels infants i famílies, fins als monitors i monitores. Gràcies GMM!

Ricard Corral
Ricard Corral

Sense ser nen del GMM (ni de cap altre esplai o cau), i amb la voluntat inicial de provar una experiència nova, m’hi vaig tornar adicte molt ràpidament. Després de repetir fins a quatre anys consecutius com a intendent, l’apreci dels infants i del grup de monitors em van fer sentir la necessitat de provar-ho com a monitor. L’etapa va durar dos anys. Curta però molt intensa. I sempre gratificant.

Viure aquesta experiència al GMM m’ha permès aprendre moltes coses, i formar-me i créixer com a persona. Gaudir dels nens, en les diferents edats i etapes. I crear vincles molt macos amb alguns monitors. A més de tot un seguit de moments únics en aquest univers tant particular que mai oblidaré.