QUI SOM?

L’Esplai GMM som un grup de monitors i monitores que motivats pel nostre entorn i confiant en la transformació social invertim les nostres hores de temps lliure a educar en valors als nostres infants.

Actualment el formem un equip de 29 monitors i monitores (la majoria amb el títol de monitor en el lleure) i uns 110 infants i joves agrupats en 5 grups per edats des dels 7 fins al 17 anys i dels 17 als 18 anys fem un any de premonitor. L’esplai també està format pels pares, les mares, els amics i els familiars, doncs és entre tots que aconseguirem una bona educació pels infants. És per això que durant el curs organitzem diverses activitats amb la col·laboració de la Comissió de mares i pares (Comi Mapa).


QUÈ FEM?

Des del GMM proposem una educació integral als infants en el temps lliure, fomentant valors com el respecte, la solidaritat, la comunicació, i potenciant l’esplai com un lloc on divertir-se fruit d’un intercanvi d’experiències. A partir de diverses activitats (jocs, tallers, manualitats, cançons, descobertes, gimcanes, excursions…) intentem assolir els objectius que ens proposem a inici de curs.

Cada grup d’edat funciona autònomament però també ens barregem puntualment amb grups d’altres edats. Al llarg del curs realitzem 5 activitats amb tots els membres de l’esplai que són: l’esplai de Primer Dia, el xou d’Hivern, l’excursió de Carnestoltes, l’excursió d’Olimpíades i la sortida de l’Últim Dia.

Els grups d’edat són el següents:

PROES (6 anys)

ANXANETES (de 7 a 9 anys)
GRUMETS (de 9 a 11 anys)
ARDITS (d’11 a 13 anys)
BRIVALLS (de 13 a 15 anys)
KONQUIS (de 15 a 17 anys)
SUPERKONQUIS o premonitors (17 i 18 anys)


QUAN I ON ENS TROBEM?

A l’esplai GMM duem a terme la nostra activitat al barri de Gràcia, concretament a la Plaça del Nord, i des dels nostres inicis, sempre ho hem fet lligats als Lluïsos de Gràcia, entitat cultural i esportiva del barri de la qual som membres i que ens dona aixopluc.

Ens trobem tots els dissabtes del curs (d’octubre a juny) de 16.30 a 19 h. i fem una excursió de cap de setmana un cop al mes a una casa de colònies o a un altre esplai de Catalunya. També duem a terme unes colònies de Primavera (5 dies) i uns campaments d’estiu, habitualment al Juliol (12-15 dies).

logotip GMM b.nCaptura de pantalla 2016-06-06 a les 9.19.08