SÚPER-KONQUIS

Som el grup de més edat de l'Esplai. A diferència de la resta de grups, ser Súper Konqui només dura un any. Durant aquests dotze mesos, amb l'ajuda dels seus monis, ens preparem per fer de monitors l'any vinent. És per això que aquest any també es coneix com l'any de pre-monitor.

Els Súper Konquis anem de campaments a Primavera i Estiu com a intendents, dividits per la resta de grups, per començar a aprendre com funcionen aquestes dues grans activitats i conèixer els altres grups d'edat, així com una part del grup de monitors. Però la nostra participació no acaba aquí, ja que durant l'any anem fent activitats (preparades per nosaltres i pels nostres monis) per immergir-nos en el món de l'esplai, dels Lluïsos i de l'educació en el lleure. També marxem d'excursió tots junts, amb altres seccions i anem a Carnestoltes i les Olimpíades i donem un cop de mà allò on en falten.

En definitiva, Súper Konquis és començar a ser monitor, el principi d'una gran aventura que viurem amb el nostre fantàstic grup!